2020-11-26 07:47:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne hagyja, hogy a félelmei eluralkodjanak önön

Napi horoszkóp november 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A bolygók labilitást mutatnak a párkapcsolati ügyekben. Vagy még szorosabbra fűzik a kapcsolatukat a kedvesével, vagy épp ellenkezőleg, bizonytalanná válik a viszonyuk. Találkozhat egy vadidegen emberrel is, aki miatt hevesebben dobog majd a szíve, és nagy szerelem alakulhat ki a flörtből.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagy lendülettel veti bele magát a munkába, de a gyors tempó hibákat is eredményezhet. Ezeket elkerülheti, ha a munkafolyamatok végén még egyszer átnéz mindent! Ügyesen bánik a szavakkal, és mindenkit meg tud majd győzni az igazáról.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma megeshet, hogy ellenállhatatlan vágyat érez a hódításra. Egy új ismeretség sokat ígérő lehet, ám ha még a régit nem zárta le, akkor aligha lesz jó vége a dolognak. Mérlegeljen és döntsön!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha az életében elegendő intellektuális pezsgés van, akkor elégedett lehet. A munkájával járó feszültségek sem zavarják mindaddig, amíg ezt kihívásnak érzi. A monotónia azonban mindennél jobban idegesíti. Keressen új utakat!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Kos-hold miatt a mai nap a legjobb lehet a kreativitást és a találékonyságot igénylő tervei megvalósítására. Olyan élénk színekben tudja ecsetelni pompás terveit, hogy ezzel másokat is meggyőzhet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az anyagiak miatt kerülhet ma sor vitára ön és a partnere között. Valamelyikük ugyanis jóval nagyobb részt vesz ki a pénzkeresésből. Ha a másik ezt semmi módon nem kompenzálja, azon változtatni kell, vegye ki például jobban a részét a házimunkából.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A csillagok ma nagyban segítik az álláskereső Mérleg jegyűeket. Azokra a pozíciókra is sikerrel pályázhat, amire általában nagy a túljelentkezés, vagy, amihez talán nincs is meg az elvárt képesítése. Most a lendületessége számít.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha pénzt fektet be egy ígéretes tervbe, az most valódi eredményt hozhat. Nyugodtan vállalhat egy kis kockázatot! Ha jót tesz másokkal, annak ötszörösét kaphatja vissza.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Kosban, a Nap a Nyilasban jár. Hajlik most arra, hogy megfeledkezzen a kötelességeiről. Ez azonban komoly problémákhoz vezethet, nem szabad ennyire félvállról vennie a dolgokat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha ez elmúlt napok viszályt hoztak a szerelmi életébe, most végre kibékülhet a kedvesével. Nagyon közel érzi magát a párjához, és a romantika is óriási szerepet játszik az életében. Ha egyedülálló, akkor most egy közösségi oldalon ismerkedik meg valakivel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az üzleti ügyekben sokat tud elérni, nem sok akadály kerül az útjába, és mindig talál valakit, aki majd fejleszti vagy tovább segíti önt. A munkahelyén jól megy a szekér, ha azonban váltani akar, még nem ajánlatos döntést hoznia.


Halak: II. 19. - III. 20.

Túlságosan indulatosan reagál, nem lát tisztán, pedig most objektivitásra lenne szüksége. Ne hagyja, hogy a félelmei eluralkodjanak önön! Ha döntéshelyzetbe kényszerítik, harcoljon ki magának egy kis gondolkodási időt.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: